1. Voortzetting van het plezier van de ontdekkingen van de NLP Practitioner.

Gelachen en gehuild is er in de NLP Practitioner. Er zijn prachtige dingen ontdekt en samen kreeg je een band, die je niet had met mensen buiten op straat. Alsof we samen iets begrepen, waar anderen weinig van snapten. Zoiets. En het was gezellig.

2. Je kunt pas echt anderen met NLP verder helpen ontwikkelen, na het volgen van een NLP master.

Het NLP Practitioner programma is voor jezelf. Je stelt je eigen doelen, ruimt barrières op uit het verleden en creëert mogelijkheden om je elke dag beter te voelen. De Master is bedoeld om door te geven, wat jij geleerd hebt. Om NLP uit te kunnen leggen. Te delen. Zelf verder te ontwikkelen op een manier die bij jou past. NLP wordt pas echt leuk, na de Master.

3. Je leert NLP echt begrijpen, waardoor je veel meer kunt variëren in de toepassingen van NLP.

Het toepassen van NLP is niet zo lastig. Het doorgronden hoe en ‘waarom’ technieken van NLP werken en hoe de bouwstenen precies in elkaar vallen en elkaar versterken, dat maakt menselijk gedrag pas echt interessant voor je. Bij de Practitioner leer je noten lezen en misschien een leuk liedje. In de Master gaan we muziek maken!

4. Je verdiept je professioneel in de werking van het menselijk brein en wordt zo excellent gedragsdeskundige.

Pittige stelling, want velen denken dat je psycholoog moet zijn om iets van het menselijk brein en gedrag te kunnen doorgronden. Jammer, want psychologie kijkt veelal naar de pathologie van het brein. Wanneer er iets mis is, dus. NLP is in essentie de studie van excellent gedrag en leert je juist ánders te kijken naar alle mogelijkheden dat het brein heeft. Zo leer je te komen tot verrassende inzichten en patronen, die anderen niet zien. Laat staan durven aanpakken!

5. NLP Master is de enige toelating tot de NLP Coachopleiding en de ideale basis voor jou coach-praktijk.

Met een NLP Master-certificaat op zak mag je van ons echt gaan coachen. Je bent nu beter dan de meeste gedragsdeskundigen en psychologen in staat om snel veranderingen in ongewenst gedrag en resultaten aan te brengen. Wil je je eigen coach-praktijk starten, stroom dan ook nog even door naar de Coach-opleiding. Daar leren we hoe je een succesvolle praktijk kunt bouwen met een goed inkomen.

6. Je ontwikkelt je eigen NLP techniek zodat je leert hoe excellent gedrag integreerbaar wordt bij ieder ander.

Jouw ontwikkeling tijdens de Master bestaat voor een groot deel uit het ontwikkelen van je eigen NLP-techniek aan hand van enkele modellen. Je maakt een studie van excellent gedrag en vat de belangrijkste stappen samen in een echte techniek; die je later natuurlijk overal mag toepassen en delen met anderen.

7. Je ontwikkelt en verzorgt een eigen NLP workshop en begeleid daarin één of meerdere demonstraties, waardoor je behalve NLP je presentatievaardigheden, coachvaardigheden, logistiek en structuur van een workshop ontwikkelt.

Presenteren en leidinggeven zijn essentiële vaardigheden, die veel gevraagd zijn. Persoonlijk zien wij het verschil in presentatie, wanneer de spreker wel of geen NLP-opleiding heeft genoten. Congruenter, natuurlijker, ontspannener. En met veel meer humor. Zo herkennen we een NLP Master tijdens een workshop of presentatie. Dat leer je in ons NLP Master Programma.

Geef een antwoord